Masterclasses Regie & Inspiratie van Ben Sombogaart & Hugo Heinen bij Amsterdam Film School

De laatste twee maanden voor de zomerstop zijn aangebroken en dit betekent een geheel nieuw zomerprogramma! Tijdens de maanden juni, juli en augustus zullen er verscheidene Masterclasses en Workshops worden gegeven. Onderstaand een overzicht van de Masterclasses gegeven door Ben Sombogaart & Hugo Heinen. Houd de Amsterdam Film School nieuwsbrief in de gaten, want ook Steve Walker en Bram van Splunteren komen deze zomer langs!

Masterclass Spelregie
Datum: maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 juni
door Ben Sombogaart
Wil jij jouw scene filmen met een van de beste regisseurs van Nederland? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou! Tijdens deze masterclass ga je samen met Ben Sombogaart (De Tweeling, Zwarte Tulp, Knielen op een Bed Violen) en 2 professionele acteurs de set op. Met een zeer select groepje krijg je de ultieme begeleiding; van regievisie tot repetitie naar het uiteindelijke draaien.
Meer informatie

Masterclass ‘Maximize your idea’
Datum: zaterdag 9 en zondag 10 juli
door Hugo Heinen
Heb jij een idee voor een film of ben je druk bezig met een script maar loop je telkens vast? Dan biedt deze masterclass uitkomst! De Masterclass wordt gegeven door doorgewinterd scenarioschrijver Hugo Heinen (Knielen op een Bed Violen, De Tweeling, Nova Zembla, Juliana de Prinses van Oranje). Je gaat 2 dagen intensief aan de slag met jouw idee/script en krijgt 1 op 1 feedback om zo tot het maximale niveau te komen.
Meer informatie

Masterclass Filmverhaal Inspiratie
Datum: 29 & 30 juni + 2 juli
door Hugo Heinen
Hugo Heinen (IMDB), scenarist van o.a. Nova Zembla, Paradise Now, De Tweeling en Knielen op een Bed Violen, zal je tijdens deze masterclass overspoelen met inspiratie. Hugo behandelt o.a. de structuur van een goed filmscript en zal je inspireren aan de hand van voorbeelden uit eigen werk.
Meer informatie

Bron: Amsterdam Film School