Nieuw voor televisie crewleden: De BMC website voor opdrachtgevers en kandidaten

Broadcast Media Community (BMC) is een platform waarop kandidaten gevonden worden door nieuwe of reeds bestaande opdrachtgevers en rechtstreeks benaderd worden, zonder tussenkomst van bemiddeling. Dit platform is specifiek ontwikkeld voor de televisiesector en zorgt ervoor dat je zeer nauwkeurig op jouw skills gevonden gaat worden.

Werk je voornamelijk voor televisie als crewlid en ben je op zoek naar nieuwe opdrachtgevers? Maak dan je persoonlijke profiel aan via de website: http://www.bmcommunity.nl/.

Over BMC
De BMC is een platform waar opdrachtgevers (geen bemiddelingsbureaus) aan de hand van een krachtige zoekmachine verfijnd kunnen filteren in de aangemelde profielen. Kandidaten vullen eenmalig hun profiel compleet in en geven aan wanneer ze al dan niet beschikbaar zijn. Opdrachtgevers zoeken op alle onderdelen die zijn ingevuld in de profielen van de kandidaten zoals functies, vaardigheden, werkervaring, talen, opleidingen, software etc. in combinatie met actuele beschikbaarheid. In één oogopslag kan een opdrachtgever zien of de juiste man/vrouw beschikbaar is, waardoor heel gericht de juiste kandidaat wordt benaderd.

Aanmelden
Aanmelden is geheel 2016 kosteloos en kan via de BMC website: http://www.bmcommunity.nl/. NBF-leden kunnen hun professionele status kenbaar maken door het vinkje NBF lidmaatschap aan te zetten waarop gefilterd kan worden.

Bron: Broadcast Media Community