DDG Avond: Mondo Leone ‘Film, muziek en tekst hebben elkaar nodig als de drie poten van een kruk’ maandag 9 mei

Op maandag 9 mei maakt DDG-lid Leon Giesen jullie graag deelgenoot van zijn wereld. Deze avond staat in het teken van film, muziek en tekst.

Leon Giesen is 10 jaar beroepsmuzikant geweest, 10 jaar documentairemaker (meestal voor VPRO) en vertelt al honderduit sinds zijn 5e. Hij combineert deze disciplines nu alweer zo’n 10 jaar in Mondo Leone (De Wereld van Leon).

Mondo Leone’s bonte collectie korte film-muziek-verhalen maakte furore op festivals zoals de Parade en Lowlands en stond vaak in theaters als de Kleine Komedie. Leon heeft ontdekt dat film en muziek elkaar kunnen versterken op een manier die bij documentaires of speelfilms eigenlijk nooit toegepast wordt. En dat wil hij graag laten zien en horen. En er over vertellen natuurlijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje in Leons wereld door zijn website te bezoeken: www.mondoleone.nl.

Interesse om naar deze DDG Avond te komen? Meld je komst dan hier aan en als je je kaartje reserveert, laat ons dan ook even weten of je wilt meedoen aan het aanschuifdiner.

Ontmoet je collega’s bij het aanschuifdiner:
Kom voorafgaand aan de filmvertoning gezellig eten in Het Ketelhuis. Doe mee aan het aanschuifdiner. Je hebt al een dagschotel voor 12,50 euro (bestellen en betalen in Het Ketelhuis op het moment zelf). Je kunt zien wat er die dag op het menu staat via: http://www.ketelhuis.nl/eten-drinken-bij-de-ketelkeuken.

Datum:
maandag 9 mei
Aanschuifdiner: vanaf 18.00 uur
Aanvang zaalprogramma: 20.00 uur
Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Westergasfabriek, Amsterdam

Bron: Dutch Directors Guild