MEDIA stand in het Europa Paviljoen in Cannes

Tijdens het filmfestival in Cannes kunnen Europese filmmakers gebruik maken van de MEDIA stand (11-20 mei 2016) in het Europa Paviljoen.

Op de Marché du Film host Creative Europe-MEDIA meer dan 100 geselecteerde Europese films en filmprofessionals in een paviljoen van 400 vierkante meter met een terras aan zee. Deelnemers hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende diensten waaronder een front desk, hostesses, een message service, (net)werkplekken, internet, WiFi en een koffiebar.

Hoe kan ik registreren voor de MEDIA stand?
Op de website van media-stands (www.media-stands.eu) kunt u lezen of u aan de criteria voldoet. Vervolgens kunt u zich pré-registreren. Daarna ontvangt u een code waarmee u kunt registreren op de website van de Marché du Film. Met de code ontvangt u exacte instructies van media-stands.

Deadline
Als u in de officiële catalogus van de Marché du Film vermeld wilt worden dan dient u zich uiterlijk 6 april 2016 te registreren. Echter, zodra er 100 registraties zijn wordt de inschrijving gesloten. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Mediadesk Nederland