Uitnodiging: Exclusieve preview Go Short festival met Q&A regisseur Jasmijn Schrofer bij NBF netwerkborrel maandag 21 maart

Hou je van korte films? Of ben je benieuwd naar het Go Short festival in Nijmegen? Kom dan naar de volgende NBF netwerkborrel met een exclusieve preview van de mooiste films van het festival!

Het Go Short team zal de selectie films inleiden en na afloop van het filmprogramma is er een Q&A met Jasmijn Schrofer, regisseur van o.a. de korte film Tarikat.

Wil je alvast in de stemming komen voor het festival, kom dan vooral langs in De Kring! Bestel hier je gratis kaarten.

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen

Van 6 tot en met 10 april staat Nijmegen in het teken van de internationale korte film. Op Go Short komen zowel filmliefhebbers als een grote delegatie binnen- en buitenlandse filmprofessionals bij elkaar. Uit meer dan 2800 inzendingen selecteerden de programmeurs de 101 films die in aanmerking komen voor de Go Short awards. Op 9 april worden de awards uitgereikt. Naast het competitieprogramma biedt het festival ook dit jaar een focus op Roemeense filmmaker Adrian Sitaru, die samen met Konstantina Kotzamani ook hoofdgast is van de New Arrivals: Go Short Campus 2016. Kijk voor meer informatie op de Go Short website.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 18 maart binnen te zijn.

Programma
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in de bar van Club Up

Wat NBF netwerkborrel  Exclusieve preview Go Short festival met Q&A regisseur Jasmijn Schrofer
Wanneer
Maandag 21 maart 2016
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-op-maandag-21-maart-exclusieve-preview-go-short-festival-22534293679. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.