VERS avond: Hoe monteer je een mozaïekfilm?

In samenwerking met De Dutch Academy For Film (DAFF) presenteert VERS  de avond: Hoe monteer je een mozaïekfilm? The Paradise Suite wordt samen met editor Marc Bechtold ( Bloed, Zweet & Tranen, ‘De Marathon’ ) en regisseur Joost van Ginkel (170 Hz) ontleed.

Joost werkte met maar liefst drie verschillende editors, onder meer voor de verschillende verhaallijnen, en monteerde zelf ook aan de film. Natuurlijk wordt eerst de film bekeken, zodat je weet waar we het over hebben!
‘The Paradise Suite’ werd ingezonden als Nederlandse inzending voor de Oscars in de categorie Beste niet-Engelstalige film en ging in september 2015 tijdens het Toronto Filmfestival in wereldpremière. De film is een rauw-poëtische mozaïekvertelling waarin de verschillende personen, die al dan niet vrijwillig in Amsterdam zijn neergestreken, ogenschijnlijk weinig met elkaar gemeen hebben behalve hun buitenlandse afkomst. Maar liefde en vriendschap blijken bindende factoren, die het lot in een harde maatschappij doen kantelen en hoop aan de horizon doen gloren.
Dus Save the Date!

Datum:
maandag 7 maart
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Het Ketelhuis
Pazzanistraat 4
1014 DB Amsterdam

Toegang: gratis voor VERS leden (op vertoon van ledenpas) en Cineville.
Niet-leden betalen € 5,-.

Bron: VERS