Uitnodiging: Electronic Viewfinder Shootout tijdens NBF Netwerkborrel van maandag 29 februari

De NBF organiseert een Electronic Viewfinder Shootout tijdens de Netwerkborrel van maandag 29 februari.

Ben je DOP of heb je veel te maken met camera’s en ben je op zoek naar een goede viewfinder, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan is het interessant om naar de NBF Netwerkborrel te komen om verschillende viewfinders naast elkaar te zien en te kunnen testen.

We zetten voor de EVF Shootout de volgende modellen naast elkaar:

Alphatron EVF-035W-3G
Blackmagic URSA Viewfinder
Cineroid EVF4RVW met Retina Display
SmallHD Sidefinder 502
Zacuto Gratical HD

Voorafgaand aan het testen zal Guy Molin (vice voorzitter van de NBF) de overeenkomsten en verschillen, voor- en nadelen uiteenzetten. Daarna is er de gelegenheid om zelf de verschillende viewfinders te beoordelen.
Na afloop van de EVF shootout kunnen ervaringen met elkaar gedeeld worden onder het genot van een drankje.

Deze NBF EVF shootout wordt technisch mogelijk gemaakt door Socrates Digital Video en Alphatron Broadcast Electronics.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 26 februari binnen te zijn.

Programma
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in De Kring

Wat NBF netwerkborrel – Electronic Viewfinder Shootout
Wanneer Maandag 29 februari 2016
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.