CINEMASIA SPECIAL FOCUS – Golden Horse Talk

Woensdag 2 maart van 15.30 tot 17.00 uur | Kriterion Amsterdam

Tijdens de 9e editie van het CinemAsia Film Festival, dat plaatsvindt van 1 t/m 6 maart 2016 in Kriterion en Rialto in Amsterdam, richt het Special Focus programma zich op de Golden Horse Awards. De Golden Horse Awards worden beschouwd als de Oscars voor Chineestalige film.

Op woensdag 2 maart van 15.30 tot 17.00 uur organiseert CinemAsia Film Festival in samenwerking met de DAFF (Dutch Academy For Film) in Kriterion de Golden Horse Talk. Tijdens dit gesprek vertellen Sylvia Chang (voorzitter Golden Horse Awards) en Wen Tien-Hsiang (CEO Golden Horse Awards) over de awards, en wat het instituut en de awards voor filmmakers kunnen betekenen. Om kennis en ervaring te delen tussen de Chineestalige en Nederlandse filmindustrie zijn uit Nederland Sytze van der Laan (mede-oprichter van de Dutch Academy For Film) en Hetty Naaijkens-Retel Helmrich (bestuurslid Dutch Academy For Film) uitgenodigd.

CinemAsia Film Festival nodigt je uit deze bijeenkomst bij te wonen. Na afloop van het gesprek nodigen we je uit voor een borrel in de bar van Kriterion. De toegang voor de Golden Horse Talk is gratis.

Klik hier voor meer informatie

Bron: CinemAsia