Het programma van IFFR 2016 is onthuld!

Het complete programma van IFFR is bekend. In de Volkskrant van woensdag 20 januari zit een programmabijlage en ook op onze site zijn alle films en programma’s van dit jaar terug te vinden. Vanaf vrijdagavond zijn de tickets te koop. Bekijk het programma hier.

Publiekslievelingen op IFFR
Wil je nu al films zien die pas later in het jaar aandacht zullen krijgen in de Nederlandse filmhuizen en bioscopen? Hou dan het programma Limelight, onderdeel van de sectie Voices, in de gaten. Bekijk hier de complete line-up.

Eerste Hulp bij Filmkeuze
Ook zo’n zin in IFFR maar geen idee welke film je wil bezoeken? Dan is er de Eerste Hulp bij Filmkeuze! Deze tool levert filmsuggesties die aansluiten bij de smaak en interesses van de gebruiker. Probeer de EHBF hier.

Maak je persoonlijke filmagenda
Op de site kun je nu films en events als favoriet markeren, waarmee je simpel een persoonlijke agenda samenstelt en vervolgens de films in je winkelmandje kan plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een MyIFFR-account!

In de wachtrij vanuit je luie stoel
Bij de start van de online kaartverkoop wordt gebruik gemaakt van een wachtrij. Deze wachtrij helpt de vele websitebezoekers zo goed mogelijk door het bestelproces heen. Hoe dit precies in z’n werk gaat lees je hier!

Bron: IFFR