International Film Festival Rotterdam introduceert Warsteiner Publieksprijs

International Film Festival Rotterdam (IFFR) en Warsteiner hebben hun meerjarige samenwerking uitgebreid met de Warsteiner Publieksprijs.

Het biermerk is sinds 2015 partner en sponsor van het filmfestival. Het partnerschap bestaat uit het gezamenlijk opzetten van verschillende merkgerelateerde acties en evenementen, het faciliteren van de horeca op IFFR en het sponsoren van de Warsteiner Publieksprijs.

Janneke Staarink, zakelijk directeur IFFR: “De publieksprijs is een prijs die erg dicht bij het festivalpubliek staat: zij bepalen immers wie de winnaar wordt. Ik kan me dan ook geen betere partner voor deze prijs bedenken dan Warsteiner: een kwalitatief en creatief merk dat enorm geliefd is onder onze festivalbezoekers. Dat de samenwerking wordt uitgebreid, voelt heel natuurlijk: vorig jaar kreeg het partnerschap een vliegende start, met als klap op de vuurpijl de Closing Night by Warsteiner. Dat smaakte zeker naar meer.”

Marcel Beekman, directeur Warsteiner Benelux: “Afgelopen editie is een solide basis gelegd voor een langdurige en succesvolle samenwerking tussen Warsteiner en IFFR. Door opvallende, creatieve activaties – zoals de limited edition IFFR-flesjes – wisten we onze gezamenlijke doelgroep duidelijk te verrassen. Cultureel partnerschap is voor ons niet nieuw, maar het DNA van de bezoekers van IFFR en de mensen die genieten van Warsteiner, komen opvallend goed overeen. De Warsteiner Publieksprijs lijkt dan ook een logische volgende stap.”

Bezoekers van IFFR kunnen ook komende editie bepalen wat de publieksfavoriet van het festival wordt. De film met de meeste stemmen wint de Warsteiner Publieksprijs. Aan de Warsteiner Publieksprijs is een prijs van 10.000 euro verbonden. De Closing Night by Warsteiner vindt plaats op zaterdag 6 februari 2016.

Bron: Entertainment Business