EYE Quiz Show -‘Grootste filmkenner van Nederland’?

Wie mag zich tooien met de titel ‘Grootste filmkenner van Nederland’? EYE Quiz Show legt de publieksteams het vuur aan de schenen, presentator is de gevaarlijk scherpe cabaretier Henry van Loon, die muzikaal wordt bijgestaan door de meedogenloze The Phantom Four.

De quizvragen beslaan weer de hele filmgeschiedenis, van cult tot Hollywoodblockbuster. Henry van Loon besteedt met slinkse vragen aandacht aan zijn favoriete genre, de comedy-producties van en met Jerry Lewis, Wil Ferrell en Jim Carrey.

Iedereen in de zaal speelt mee en maakt een eigen team van maximaal drie personen. Van te voren aanmelden of opgeven is niet nodig. Bij binnenkomst  ontvangen de bezoekers het antwoordformulier. Na de pauze spelen de vijf beste teams (van maximaal twee personen) verder op het podium.

De quiz wordt live begeleid door The Phantom Four, met de legendarische gitarist Phantom Frank van The Treble Spankers. The Phantoms nemen ook de vragen van de muziekronde voor hun rekening, de winnaars wacht, naar goed gebruik, de EYE Quiz Show Wisselbeker…

Voor meer informatie en tickets kijk op de website van EYE.

Bron: EYE