IFFR: win kaarten voor de officiële opening 2016!

Een Tiger Friend krijgt korting op elk regulier filmticket, voorrang bij de kaartverkoop, korting op merchandise en uitnodigingen voor speciale evenementen of exclusieve aanbiedingen. Tot slot steun je als Tiger Friend het festival. Word nú Tiger Friend en win twee kaarten voor de officiële opening van IFFR 2016!

TIGER FRIENDS

Join the club! De ware fans van IFFR worden natuurlijk Tiger Friends. Met een lidmaatschap krijg je vele voordelen en voorrang bij de kaartverkoop.

Tiger Friend ben je voor €50 per jaar.

Ben je al Tiger Friend? Dan is het nu nog gemakkelijker om te upgraden naar Tiger Friend Unlimited. Log in als Tiger Friend, dan krijg je automatisch een aangepaste prijs te zien. Stop het Tiger Friend Unlimited-lidmaatschap in je winkelmandje en reken af: gefeliciteerd, je bent overgestapt!

Alle vriendenvoordelen op een rij:

  • €3 korting op elk regulier festivalticket

  • Korting op speciale filmdagen zoals de Kick-Off, Mind The Gap Nights, Short Film Marathon en de Closing Night. Daarnaast is er een exclusieve Tiger Friends Previewavond in december, en worden er 100 tickets voor de officiële opening van IFFR voor Tiger Friends vrijgehouden.

  • Voorrang bij de kaartverkoop: je kunt vanaf 24 uur voor de start van de kaartverkoop één ticket voor jezelf (met Tiger Friends-korting) aanschaffen en eventueel één extra regulier/CJP/studenten-ticket per voorstelling (zonder Tiger Friends-korting).

  • Na het online aanschaffen van een Tiger Friends-lidmaatschap kun je direct tickets bestellen met deze voordelen.

  • Na aankoop worden tickets automatisch op je Tiger Friends-pas geladen. Met een scanner wordt de pas afgelezen bij de ingang van de zaal. Je hebt dus geen papieren ticket meer nodig.

  • 10 procent korting op alle festivalartikelen van de Festival Shop op het festival en in de webshop (het hele jaar door).

  • Uitnodigingen voor speciale IFFR-evenementen of exclusieve aanbiedingen voor, tijdens en na het festival (gratis of met korting).

  • Je steunt het festival in het algemeen.

Bron: IFFR