1 december 2015 – Tips voor Scripts lunch

Op dinsdag 1 december a.s. vindt er een nieuwe Tips voor Scripts Lunch plaats met de onderwerpen seks en ouderen (Rutgers), psychische gezondheid (Trimbos instituut) en leven met diabetes (Diabetes Fonds). Voor film- en televisiemakers die bezig zijn met deze onderwerpen of zich willen laten verrassen door bijzondere verhalen.

Bij een Tips voor Scripts Lunch staat uitwisseling centraal tussen scenarioschrijvers en ervaringsdeskundigen van maatschappelijke- en gezondheidsorganisaties. Bij iedere lunch schuiven er andere experts aan die vanuit hun (werk)ervaring veel weten over een specifiek thema en bijzondere casussen en aangrijpende verhalen kunnen delen. Het gaat om tweerichtingsverkeer. Heb je vragen aan de hand van je eigen script, stel ze gerust. En vraag door. In de dialoog kom je juist op de minder geijkte verhalen.

De Tips voor Scripts lunch wordt georganiseerd door het Centrum Media & Gezondheid, het Netwerk Scenarioschrijvers en Scriptbank.

Tips voor Scripts partners: Trimbos-Instituut, Rutgers en Diabetes Fonds
Datum: dinsdag 1 december.
Tijd: van 12.00 – 14.00 uur.
Locatie: Van Deysselhuis, De Lairessestraat 125, Amsterdam

We horen graag vóór vrijdag 27 november of we op je komst mogen rekenen.
Stuur een mailtje aan Hester Hollemans of bel naar 0182-549445.
Graag horen we ook waarin je specifiek geïnteresseerd bent. Meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt!

Tips voor Scripts is een initiatief van het Centrum Media & Gezondheid, in samenwerking met Soa Aids Nederland, Trimbos Instituut, Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen, RIVM Centrum Gezond Leven, Rutgers WPF, Longfonds, Nederlandse Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, Stichting Voedingscentrum Nederland, Nederlandse Federatie Stotteren, Nierstichting, Diabetes Fonds, Nationale Hoorstichting.

Bron: Centrum Media & Gezondheid