NBF Netwerkborrel – De VAR verdwijnt, wat nu? op maandag 30 november

Op maandag 30 november is het weer tijd voor de NBF netwerkborrel. Tijdens deze avond staat het verdwijnen van de VAR centraal. Dit gaat veel gevolgen hebben voor alle zelfstandige film- en televisiemakers.

Dat de VAR gaat verdwijnen in 2016 is zeker, maar per wanneer precies is nog onduidelijk. Wel is het duidelijk dat, als je kijkt naar de site van de Belastingdienst, er veel gaat veranderen voor de film- en televisiesector. Zo moeten er voorbeeldovereenkomsten komen en gaat er gekeken worden naar de mate van zelfstandigheid.

Tijdens deze avond nodigen we sprekers uit die al bezig zijn met het anticiperen op de plannen, zowel in de Omroepwereld als voor speelfilms. De sprekers worden aan het einde van deze week bekend gemaakt.

Kom naar deze avond en laat je voorlichten over deze belangrijke verandering! Aanmelden is gratis en kan via Eventbrite.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrjidag 27 november binnen te zijn.

Programma
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in De Kring

Wat NBF netwerkborrel  De VAR verdwijnt, wat nu?
Wanneer Maandag 30 november 2015
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.