NBF Netwerkborrel op 2 november IDFA preview met Ally Derks

Op 2 november vindt er weer een NBF Netwerkborrel plaats! Deze avond zal in het teken staan van het grootste internationale documentairefestival IDFA, dat dit jaar plaatsvindt van 18 t/m 29 november in Amsterdam.

Tijdens deze avond zal IDFA-directeur Ally Derks een exclusieve preview geven van de selectie van het festival. Zij zal aan de hand van fragmenten de highlights van het programma uit de doeken doen en haar persoonlijke tips onthullen. Wil je dus goed beslagen ten ijs komen op het festival? Kom dan vooral langs op deze NBF netwerkborrel en neem al je collega’s mee, want de avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 19:00 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 30 oktober binnen te zijn.

Programma
19:00 – 20:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
21:00 – 22:00   programma in De Uitkijk
22:00 –            napraten en borrelen in De Kring

Let op! Deze editie van de Netwerkborrel vindt plaats op twee locaties. Het diner vindt zoals altijd plaats in De Kring. Daarna lopen we naar De Uitkijk voor het programma met Ally. Mensen die alleen naar het programma willen, kunnen direct naar De Uitkijk komen. De borrel na afloop vindt weer plaats in De Kring.

Wat NBF netwerkborrel – IDFA preview met Ally Derks
Wanneer Maandag 2 november
Waar Borrel & Diner: De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Programma: De Uitkijk, Prinsengracht 452, 1017 KE Amsterdam
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.