Save the date: NBF Netwerkborrel op 2 november IDFA preview met Ally Derks

Op 2 november vindt er weer een NBF Netwerkborrel plaats! Deze avond zal in het teken staan van het grootste internationale documentairefestival IDFA, dat dit jaar plaatsvindt van 18 t/m 29 november in Amsterdam.

Tijdens deze avond zal IDFA-directeur Ally Derks een exclusieve preview geven van de selectie van het festival. Zij zal aan de hand van fragmenten de highlights van het programma uit de doeken doen en haar persoonlijke tips onthullen. Wil je dus goed beslagen ten ijs komen op het festival? Kom dan vooral langs op deze NBF netwerkborrel en neem al je collega’s mee, want de avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector.

Volgende week zetten we meer informatie op onze website over de locatie en de link naar Eventbrite waar je je gratis ticket kunt reserveren. Zet 2 november dus alvast in je agenda en hou onze site in de gaten!