Genomineerden FPN Award bekend

De genomineerden van de FPN Award zijn bekend gemaakt.

De genomineerden zijn:

De Filmproducenten Nederland Award gaat naar de beste pas afgestudeerde producent van 2015. De award is in het leven geroepen om jong productietalent te stimuleren om inhoud te geven aan het vak van producent, waarbij de producent als creatief ondernemer, motor en maker centraal staat.

FPN leden Frank Hoeve (BALDR Film) en Laurette Schillings (Topkapi Films) vormen dit jaar de jury voor de Filmproducenten Nederland Award.

De NFF Studenten Awards worden uitgereikt tijdens de Talentdag op dinsdag 29 september om 15:30 uur in TivoliVredenburg. De NFF Talentdag is onderdeel van de Nationale Film Conferentie. Bekijk hier het complete programma.

NFF Studenten Competitie

De FPN Award is onderdeel van de NFF Studenten Competitie. Hier worden naast de FPN Award ook de Tuschinski Award voor beste afstudeerfilm & de Dioraphte Award voor een opvallend en onderscheidend crewlid uitgereikt.

De genomineerden voor de Tuschinski Award voor beste afstudeerfilm & de Dioraphte Award  zijn:

Tuschinski Award

De Tuschinski Award wordt mede mogelijk gemaakt door Pathé Theatres B.V.

Dioraphte Award

De Dioraphte Award wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Dioraphte en gaat uit naar een crewlid dat zich op opvallende en bijzondere wijze weet te onderscheiden.

Bron: FPN