Aanmelding competities HAFF 2016 geopend

HAFF nodigt animatiemakers uit om films aan te melden voor de volgende competities:

Competitie features
Een internationale competitie voor de lange animatiefilm.
Competitie shorts
Internationale competitie voor films tot 60 minuten, in de categorieën narratief en non-narratief.
Competitie studentenfilms
Internationale competitie voor alle studentenfilms geproduceerd op kunst- en filmacademies, of vergelijkbare opleidingen.
Competitie Nederlandse animatie (juryprijs, vakprijs en publieksprijs)
Open voor Nederlandse shorts, studentenfilms, tv-films, opdrachtfilms (commercials, voorlichtingsfilms, leaders en videoclips). Shorts en studentenfilms kunnen zich dus aanmelden voor meerdere competities. Professionele shorts komen in aanmerking voor de Grote Prijs voor Nederlandse animatie en de vakprijs, studentenfilms kunnen meedingen naar de Publieksprijs.

Klik hier voor meer informatie over de competities .

Deadline entryforms en digitale files (en dvd’s) voor selectie: 1 december 2015. Films die op 1 december nog niet afgerond zijn kunnen aangemeld worden tot 1 januari 2016 (of in overleg met het festival).
Deadline vertoningskopieën: 15 februari 2016.

Voor elke film moet een apart entryform worden ingevuld. Lees voor het invullen het festivalreglement . Als er een probleem is met het online invullen stuur dan een mailtje naar entry@haff.nl.
Voor het versturen van de dvd klik hier voor een etiket, of stuur ze naar:
Holland Animation Film Festival
Hoogt 4
3512 GW Utrecht

Behalve een digitale file ontvangen we voor de selectie ook graag een dvd. Als de digitale file online beschikbaar is om te downloaden, vul dan de URL en zonodig het wachtwoord in op het aanmeldingsformulier. Vul ook de URL in van de trailer of teaser als die online beschikbaar is.

Bij de aanmelding zien we ook graag het volgende materiaal tegemoet: synopsis, filmografie/biografie regisseur en tenminste 1 filmstill in kleur (specificatie digitale still: jpg in hoge resolutie (300 dpi), 70 mm breed). Dat is ook allemaal digitaal te uploaden.

Hoe aanmelden?

Om een film voor HAFF 2016 aan te melden heb je een MyHAFF-account nodig.

1. Als je al een MyHAFF-account hebt, log in bij je account.
2. Als je nog geen MyHAFF-account hebt, kun je er hier een aanmaken.

Bron: HAFF