In-Soo Radstake nieuwe zakelijk leider CineCrowd

In-Soo Radstake wordt de nieuwe zakelijk leider van crowdfunding platform CineCrowd. Hij volgt hiermee Roel van de Weijer op die, samen met Floris Parlevliet, in 2011 CineCrowd oprichtte.

Sindsdien hebben meer dan driehonderd filmmakers via CineCrowd van zo’n 20.000 donateurs in totaal 1.7 miljoen euro mogen ontvangen. Roel van de Weijer is recent als hoofd Finance en Legal aangetreden bij Rinkel Film en ontwikkelt een nieuw investeringsfonds voor films genaamd CineFonds.

“Met In-Soo haalt CineCrowd een gedreven en ervaren filmproducent in huis, iemand die niet alleen weet hoe de filmwereld werkt, maar bovendien heeft laten zien dat hij ook de onbetreden paden niet schuwt”, aldus Roel van de Weijer.

In-Soo Radstake: “Roel heeft samen met Floris de afgelopen jaren een sterk merk neergezet met CineCrowd. Ik kijk er naar uit om dit met het team verder te laten groeien en een duurzaam businessmodel te ontwikkelen om CineCrowd verder te professionaliseren.”

CineCrowd is een non-profit stichting waar filmmakers hun ideeën voor films kunnen presenteren & pitchen aan het publiek. Iedereen, particulieren en ook bedrijven, kan zonder risico een bijdrage leveren en zo de realisatie van een film mogelijk maken. Voor meer informatie zie CineCrowd.com

Bron: CineCrowd