Actie Nederlands Film Festival voor NBF-leden

Leden van de NBF kunnen zich dit jaar voor €30,- accrediteren voor het Nederlands Film Festival. De accreditatie geeft gratis toegang tot het reguliere festivalprogramma.

Zie hieronder de uitnodiging van het NFF, aanmeldingen ontvangen we graag uiterlijk maandag 7 september om 12:00 via nbf@nbf.nl. Je ontvangt dan vervolgens een persoonlijke link van het festival in je mailbox waarmee je je kunt accrediteren.


Aan alle leden van de NBF,

Als partner van het Nederlands Film Festival willen wij de leden van de NBF van harte uitnodigen op de 35e editie. Voor het eerst wordt het programma rondom drie pijlers gepresenteerd: Film, Televisie en Interactive & Games. Het festival heeft de ambitie deze werelden bij elkaar te brengen. Ook laat het festival in 2015 duidelijk zien dat de Nederlandse filmcultuur bloeit in een internationale context. De filmtaal is internationaal, makers uit alle culturen beïnvloeden elkaar, coproducties zijn meer dan de som der delen en de hele wereld is het werkterrein van Nederlands talent. Je ziet het weerspiegelt in de rode draad die door deze editie is geweven: Grenzeloos Nederlands. Verder presenteert het festival onder andere de Holland Film Meeting waar de coproductie markt het grootste onderdeel van is, voor het eerst de tweedaagse Nationale Film Conferentie voor professionals en talent, de nieuwe competitie Forum van de Regisseurs waarin het festival een podium geeft aan makers die grenzen verkennen, artistieke risico’s niet uit de weg gaan en bijzondere en waardevolle films maken die uitnodigen tot discussie.

Het NFF biedt jou als lid van de NBF een accreditatie voor het festival aan voor €30,-

De accreditatie geeft toegang tot het reguliere festivalprogramma. Het programma van het Nederlands Film Festival staat vanaf 7 september op de website: www.filmfestival.nl/profs_nl.

Als u van deze uitnodiging gebruik wilt maken, stuur dan voor 7 september 12:00 een mail naar het NBF-kantoor waarin u aangeeft gebruik te willen maken van de aanbieding. U ontvangt dan een persoonlijke link om uw accreditatie compleet te maken.

Hartelijke groet,
Marlou Rutten
Hoofd Programma