Oproep NFF Speeddates 2015

Op dinsdag 29 september organiseert het Nederlands Filmfestival de Talentdag. Het programma biedt nieuw aanstormend talent tal van mogelijkheden om hun carrière een boost te geven, zoals speeddates, een netwerklunch, inspiratiesessies en feedback.

Hierbij de oproep voor de NFF Speeddates:

NFF Speeddates
Dinsdag 29 september 2015
Tivoli Vredenburg- Pandora
10.00 – 12.00 uur

De NFF Speeddates bijeenkomst is dé kans om je netwerk uit te breiden. Hier kan jij als aanstormend talent kennis maken met professionals uit de filmsector. Een ochtend lang schuif je aan bij gerenommeerde filmmakers, producenten en vertegenwoordigers van fondsen en omroepen. Wellicht het begin van een veelbelovend creatief of zakelijk avontuur.

Het NFF heeft dertig professionals, zowel documentaire als fictie, uitgenodigd om in korte maar krachtige sessies van 5 minuten met jou in gesprek te gaan. Wil je een plan voorleggen of advies vragen? Dan is dit je kans! Kosten voor deelname is € 10,- pp inclusief lunch.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de NFF Speeddates? Dat kan tot 14 september.

Stuur de volgende gegevens naar talent@filmfestival.nl:

– je CV (max 1 A4)

– een korte motivatie waarin je duidelijk aangeeft waarom jij wil daten met de diverse professionals en wat je van ze zou willen weten. (ca. een half A4)

•              Voorwaarde voor deelname is dat je afgestudeerd en/of beginnend maker bent.
•              Om zoveel mogelijk talenten een kans te geven, is aanmelding alleen mogelijk als je niet eerder aan de NFF Speeddates hebt deelgenomen.
•              Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is, wordt er van alle aanmeldingen een selectie gemaakt. Op 18 september krijg je bericht of je wel of niet geselecteerd bent.

De speeddates zijn onderdeel van de NFF Talentdag. Voor meer info: www.filmfestival.nl/talent.

Bron: Nederlands Film Festival