Speciale editie De Proeftuin op NFF Talentdag

Tijdens de NFF Talentdag op dinsdag 29 september organiseert Scriptbank in samenwerking met het NFF een speciale editie van De Proeftuin. Tijdens De Proeftuin krijgen makers waardevolle feedback op hun project en kunnen zij hun netwerk uitbreiden. Vanaf heden is de inschrijving daarvoor opengesteld.

Aanmelden is mogelijk voor scenaristen en regisseurs van fictieprojecten en documentaire, bij voorkeur met plan maar kan ook zonder. Er is tevens een beperkt aantal plaatsen voor (beginnende) producenten.

De Proeftuin is vooral op zoek naar makers die net of enkele jaren klaar zijn met hun opleiding en die hun netwerk willen uitbreiden.

Al enkele jaren is De Proeftuin een succesvol concept waar je in veilige omgeving met andere makers je filmplan kunt ontwikkelen en je netwerk kunt verbreden. Tijdens gestructureerde brainstormrondes krijg je een schat aan informatie en ontdekt je met welke andere makers je zou willen samenwerken. Veel makers hebben in eerdere Proeftuinen de basis gelegd voor hun korte film One Night Stand of speelfilm.

Voor meer info en aanmelding: https://www.scriptbank.nl/agenda/52/

Bron: Scriptbank