NBF netwerkborrel op maandag 31 augustus – VFX

Op maandag 31 augustus is het weer tijd voor de eerste NBF netwerkborrel na de zomervakantie. We hopen dat we iedereen vol nieuwe energie weer terugzien in de Kring! Tijdens deze avond staat het thema ‘Visual Effects’ centraal.

Visual Effects

Dankzij de digitale revolutie en de opmars van de visual effects zijn op het witte doek schijn en werkelijkheid totaal niet meer van elkaar te onderscheiden. Het NFF wijdt een hele dag aan deze fascinerende discipline die voor velen nog pure magie is. In de ochtend gaan professionals de diepte in over hoe visual effects het beste geïntegreerd kunnen worden in het filmproces, dat bij wijze van spreken al begint aan de schrijftafel van de scenarist. In het aansluitende, rijk gevulde middagprogramma trakteren makers en experts het publiek op een masterclass en een panelgesprek met veel spectaculaire en onthullende beeldfragmenten en andere illustratieve voorbeelden. Oscarwinnaar Erik-Jan de Boer verzorgt de afsluitende keynote.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrjidag 28 augustus binnen te zijn.

Programma
17:30 – 18:30   inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in Club Up

Wat NBF netwerkborrel  VFX
Wanneer Maandag 31 augustus
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via (LINK EVENTBRITE). Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.