Editorial: The Future Store: nice guys, great support, amazing stuff

The Future Store is sinds vorig jaar partner van de NBF en steunt de vereniging hiermee in al haar activiteiten. Is je bedrijf actief in de AV-branche en draag je de NBF een warm hart toe?  Wordt dan partner van de NBF door een mail te sturen nbf@nbf.nl of schrijf je in als bedrijfslid!

The Future Store
Al 23 jaar is the Future Store het adres voor klanten die de slimste combinatie zoeken tussen AV en IT. Als Apple’s enige AV reseller in Nederland helpt the Future Store je met je volledige AV setup, van eenvoudige voice-over opnameset tot complete audio productie studio, en van on the road camera en edit set tot post production facility met snelle shared storage. Ook in web- of broadcast biedt the Future Store de juiste oplossingen voor volledige live regie met graphics of 24/7 geprogrammeerde HD of 4K playout.

Om die one-stop shop te kunnen zijn voor de media creërende markt is the Future Store leverancier van videomerken als Adobe, Aja, AVID en Blackmagic Design, Softron en Tools On Air, en audiomerken Apogee, Dyn Audio, Genelec, Native Instruments en RME. Camera accessoires leveren we van onder andere Alphatron, F&V, Samyang optics en Wooden Camera. Voor storage worden alleen hoogwaardige merken aangeboden zoals G-Technology, Quantum StorNext en Studio Network Solutions.

In de showroom van the Future Store vind je een uitgebreide audiosetup, een videosetup voor 4K montage of kleurcorrectie en afkijk demoklaar. De camera setup bestaat uit verschillende Blackmagic Design camera’s met alle mogelijke toebehoren. Ook is een green screen studio met regie ingericht om broadcast oplossingen te testen en demonstreren.

De medewerkers van the Future Store hebben de kennis in huis om de juiste hard- en software te adviseren, leveren, implementeren en supporten. Onze showroom is tegelijkertijd ons testlab omdat we alle specs van papier willen testen in de praktijk. Dat testen doen we niet alleen zelf maar vaak ook met klanten om hun workflow zo praktijkgericht mogelijk uit te kristalliseren.

In 1992 begonnen als elektronische muziekwinkel heeft the Future Store de hele revolutie meegemaakt van stereo audio opname op een computer naar 4K videomontage als nieuwe standaard. De nieuwsgierige houding van the Future Store zorgt ervoor dat technologische vernieuwing bij ons al wordt uitgeprobeerd lang voordat het gemeengoed wordt in de markt. Zo kun je er zeker van zijn dat je als eindgebruiker goed geholpen wordt met de overstap naar zulke nieuwe technieken.

Kortom: nice guys, great support amazing stuff.