Mediapark Jaarcongres te volgen via livestream

Vandaag vertellen Nederlandse pioniers je tijdens het Mediapark Jaarcongres hoe zij het hebben gemaakt buiten onze landsgrenzen. Hun boodschap: Act Global! Bekijk hier de line up van sprekers, deopzet van het programma of wie zich al hebben ingeschreven voor MPJC2015. Hier vind je de routebeschrijving naar studio 21.

Nog niet ingeschreven, maar wil je wel langs komen? Kom gerust naar studio 21, dan regelen we je inschrijving ter plekke. Bovendien zijn de expertsessies van MPJC vandaag gratis te bezoeken.

Livestream

Voor de thuisblijvers hebben we een livestream waar je mee kunt kijken met het plenaire programma.  Het congres is via twitter te volgen via #mpjc of @mpjc2015. Er is ook een twitterlijst met de MPJC sprekers.

Blom & Stekel zijn onze sidekicks die live commentaar geven op de presentaties van MPJC. Ze zijn te volgen via hun eigen twitteraccounts @erwblo en @stekel en via #mpjc. Wil je wat aan hen kwijt, aarzel niet om naar ze te tweeten! Mailen kan ook, viablomstekel@mpjc.nl

VR demo’s

In het programma is veel aandacht voor Virtual Reality. Alle deelnemers krijgen een Google Cardboard uitgereikt waar ze tijdens het programma via hun smartphone VR kunnen beleven. Daarom zou het handig zijn als je van te voren deze apps kunt downloaden:

– Beyond Sports demo app via www.beyondsports.nl/demo

– De volmaakte mens VRfilm, informatie via www.vpro.nl/vr

– Revolver app, via https://itunes.apple.com/us/app/terre-des-hommes-vr-experience/id995702409?mt=8 (Apple) ofhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.wemersive.tdhvr (Android)

Bron: Mediapark Jaarcongres