Eerste Televisie Diamant voor Ilse Pollen

De directie van het Mediapark is enthousiast over het plan om een nieuwe mediaonderscheiding in het leven te roepen: de Televisie Diamant, de Radio Diamant en de Internet Diamant. De onderscheiding wordt uitgereikt aan medewerkers die zich achter de schermen onderscheiden in hun vak. Afgelopen zaterdag werd de eerste door Tijl Beckand uitgereikt aan Ilse Pollen.
Pollen maakte zich volgens initiatiefnemer Jos Budie op het mediapark onsterfelijk door haar uitzonderlijke werkzaamheden als regie-assistente bij een reeks grote en hele grote amusementsprogramma’s. Ze was betrokken bij Big Brother, Staatsloterijshow, Domino Day, Weekend Miljonairs, Voice of Holland, Ik Hou van Holland, The winner is en Superkids. Ze wordt door alle studioploegen op handen gedragen en gerespecteerd voor haar nu al meer dan dertigjarige carrière.

De prijs bestaat uit een plaquette in de vorm van een diamant. Het kunstwerk is ontworpen door Anneke Schat. Zij is ook al meer dan veertig jaar verantwoordelijk voor het ontwerp van de Televisierring. Op 28 augustus wordt een nieuwe Wall of Fame op het Mediapark geopend. Die is gekozen omdat op die dag in 1998 de eerste Domino Day werd uitgezonden.

Bron: Broadcast Magazine