Het Ketelhuis en de Filmkrant presenteren Het Voorjaarsoverleg 2015 op woensdag 3 juni om 20:15u

Het Ketelhuis en de Filmkrant presenteren op woensdag 3 juni om 20:15u.

Het Voorjaarsoverleg 2015

Met aandacht voor de Gouden Kalveren, de Jonge Hollandse Cinema en de toekomst van het IFFR.

De ingrijpende koerswijziging op het vlak van de Gouden Kalveren (dertien Kalveren worden voortaan  toegekend volgens het Academy-principe) en de toekomstbestendigheid van de Jonge Hollandse Cinema (o.a. Atlantic., Gluckauf, Prins en Wolf) behoren tot de gespreksonderwerpen van de twaalfde editie van Het Voorjaarsoverleg, de jaarlijkse debat- en bezinningsavond over brandende kwesties in de vaderlandse filmwereld. Op de agenda staan ook gesproken columns met tips voor de nieuwe IFFR-directeur Bero Beyer.

Tot de gasten behoren Suzanne van Voorst, Martijn Winkler, Anna Drijver, Bero Beyer, Sytse van der Laan, Willemien van Aalst, Mea de Jong, Jos van der Burg, Sam de Jong, Joram Willink, Julius Ponten, Gijs Kerbosch, Klaas de Jong en Doreen Boonekamp. De gespreksleiding is in handen van Isolde Hallensleben en Alex de Ronde.

Datum: Woensdag 3 juni 2015
Aanvang: 20:15u.
Entree: €5
Reserveren: 020-6840090 / info@ketelhuis.nl

Bioscoop Het Ketelhuis, Westergasfabriek, Pazzanistraat 4, Amsterdam