OHRA


Al jaren kunnen NBF- en DDG-leden zich met korting tegen ziektekosten verzekeren bij OHRA. Maar ook korting op de particuliere schadeverzekeringen als auto, woonhuis, etc. Met de collectiviteitskorting bespaart u al snel tientallen euro’s en verdient u uw lidmaatschap ruimschoots terug. NBF-leden besparen gemiddeld €400,- op jaarbasis bij OHRA.

Profiteert u al van de OHRA Zorgverzekering?

Het collectieve contract dat NBF met OHRA heeft afgesloten biedt u volop mogelijkheden. Behaal meer dan honderd euro voordeel op uw zorgverzekering.

Kies direct de juiste zorgverzekering

Een passende zorgverzekering, dat is ons uitgangspunt! Waarom zou u voor zorg betalen die u op dat moment niet nodig heeft? Vraagt u zich wel eens af of uw verzekering nog aansluit bij uw wensen en eisen? Misschien is er iets veranderd in uw persoonlijke situatie, of met uw gezondheid. Een zorgverzekering kiezen is lastig, daarom helpt OHRA u hierbij. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Op ohracollectief.nl/nbf vult u online in welke vergoedingen voor u belangrijk zijn. Wilt u bijvoorbeeld een hogere vergoeding voor fysiotherapie? Of misschien een lagere vergoeding voor alternatieve geneeswijze? U ziet direct welke verzekering het beste bij u past.

Voordelen

· Bij OHRA heeft u de keuze voor een zorgverzekering die precies past bij uw persoonlijke situatie.

· Verandert er iets in uw leven, dan kunt u uw aanvullende zorgverzekering direct aanpassen. Zonder medische keuring;

· Via internet inzicht in uw polis en dekkingen, zelf wijzigingen doorvoeren, uw kosten digitaal declareren, geneesmiddelen bestellen via de online apotheek en thuis laten afleveren is bij OHRA mogelijk

· Al gauw meer dan honderd euro voordeel;

· Met één telefoontje wordt het u direct duidelijk.

En speciaal door de NBF voor u geregeld:

· 8% collectiviteitskorting op de maandpremie van de OHRA Zorgverzekering;

· Aanzienlijke collectiviteitskortingen op OHRA schadeverzekeringen; autoverzekering 16%, overige schadeverzekeringen zoals, woon, inboedel, rechtsbijstand en aansprakelijkheidverzekering 7%

· Tevens kan uw partner op de 2e auto binnen het gezin meeprofiteren van uw no-claimkorting. Deze kan oplopen tot 80%!

En profiteer net als collega’s die u voorgingen van de volgende OHRA voordelen:

· Direct een deskundige aan de lijn, elke werkdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 15.00 uur;

· Directe acceptatie voor een (aanvullende) zorgverzekering via internet of telefoon;

· Declaraties binnen vijf werkdagen verwerkt;

Beëindiging pakketkorting

Vanaf eind mei 2014 ontvangt u geen pakketkorting meer op nieuwe verzekeringen. Als u al verzekerd bent bij OHRA en pakketkorting heeft opgebouwd, verandert er niets voor uw lopende verzekeringen. U behoudt de korting.

Trouwe klant?

Bent u al bij OHRA verzekerd? Dan bent en blijft u goed verzekerd. Ook u profiteert van goede service  en de collectiviteitvoordelen. Op  de  speciale  site van OHRA www.ohracollectief.nl/nbf kunt u zelf uw voordeel berekenen en eventueel direct een verzekering afsluiten.

Heeft  u nog vragen, of wilt u uw verzekering direct telefonisch afsluiten, belt  u dan met het OHRA callcenter: 026-4004040. Zij zijn bereikbaar van maandag  t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en ook op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Geef bij het begin van het gesprek aan dat u NBF- of DDG-lid bent en gebruik kan maken van het NBF collectief (collectiviteitsnummer 1587).