Nieuw: NBF lidmaatschap voor bedrijven

Wist je dat het voor bedrijven nu ook mogelijk is om lid te worden van de NBF? Voorheen kon je alleen op persoonlijke titel lid worden, maar sinds kort kunnen ook bedrijven gerepresenteerd worden door de NBF middels het nieuwe bedrijfslidmaatschap.

Bedrijfsleden hebben recht op dezelfde voordelen als reguliere leden en worden ook opgenomen in de NBF-ledenlijst, maar kunnen meer ledenpassen ontvangen voor medewerkers en worden als bedrijf gerepresenteerd bij overlegsituaties waarbij de NBF betrokken is en bij speciale acties die de vereniging organiseert.

Het NBF-bedrijfslidmaatschap staat open voor bedrijven die actief zijn in de audiovisuele sector en in de werkzaamheden blijk hebben gegeven van een professionele beroepsuitoefening. Het bedrijfslidmaatschap met één ledenpas kost €300,- per jaar (btw vrij) en extra passen (max. 4 per aanvrager) kunnen worden besteld voor €50,- per pas. Bedrijfslid worden? Vul het online aanmeldingsformulier in: www.nbf.nl/over-nbf/lidmaatschappen/bedrijfslidmaatschap. Meer informatie? Stuur een mail naar nbf@nbf.nl of bel naar 020-6646588.