Save the date! NBF presenteert: Dutch LED seminar op zaterdag 30 mei

Save the date! De NBF organiseert op zaterdag 30 mei in samenwerking met Filmmore en Het Licht een seminar over het gebruik van LED licht bij digitale cinematografie. Tijdens het seminar staat het testmateriaal centraal dat in maart met verschillende LED-armaturen op Arri Alexa en Sony F65 camera’s is gedraaid.

Het doel van deze tests is was om op representatieve wijze op beeld inzichtelijk te maken wat er gebeurt bij gemengd gebruik van verschillende LED lichtbronnen in combinatie met traditioneel Tungsten en HM licht, en tegelijkertijd een vergelijking te maken tussen een aantal verschillende LED armaturen.

Tijdens het seminar zullen we met verschillende ervaren professionals op camera-, grading- en lichtgebied de resultaten van deze tests bespreken en is er de gelegenheid om aan de hand van het materiaal met de aanwezigen over deze snel groeiende lichttechniek te discussiëren. Ook is er de mogelijkheid om de geteste armaturen te bekijken in een uitgebreide opstelling in de zaal. Het seminar vindt plaats op zaterdagmiddag 30 mei van 14:00-16:00 in LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam. De officiële uitnodiging met het programma en informatie over kaartverkoop volgt binnenkort, hou hiervoor je mailbox in de gaten!