Voor NBF-leden: gratis naar de film bij het Louis Hartlooper Complex in Utrecht

Vanaf heden kunnen NBF-leden gratis naar de film bij het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Op vertoon van de ledenpas kan een vrijkaartje worden afgehaald bij de kassa. Deze actie geldt niet op vrijdagavond, zaterdagavond, zondagavond en op erkende feestdagen.

Het Louis Hartlooper Complex
Sinds de opening in 2004 is het Louis Hartlooper Complex uitgegroeid tot een drukbezochte ontmoetingsplek die niet meer weg te denken is uit het Utrechtse culturele leven. Het Louis Hartlooper Complex werd door Vrij Nederland na het eerste jaar al verkozen tot beste filmhuis van Nederland, een eervolle vermelding! Inmiddels hebben ze het tienjarig jubileum gevierd. Het drukbezochte wekelijkse filmprogramma wordt afgewisseld met speciale evenementen en filmreeksen, zoals Psychoanalyse & Film, Movies that Matter en Timeless Sunday (filmklassiekers op zondag). Ook vinden er bijzondere filmvertoningen plaats in aanwezigheid van regisseur en crew voor een nagesprek met het publiek. Diverse festivals hebben inmiddels hun plek gevonden in het filmhuis, zoals het Nederlands Film Festival (NFF) en Holland Animation Film Festival (HAFF). Het Latin American Film Festival (LAFF) en het Vlaamse Film Festival (VFF) zijn er zelfs ontstaan. Als cultureel ontmoetingshuis participeert het Louis Hartlooper Complex in bijzondere initiatieven op het gebied van beeld- en filmcultuur. Er worden graag samenwerkingsverbanden aangegaan om culturele projecten en activiteiten te ondersteunen. Zo geeft het Louis Hartlooper Complex bijvoorbeeld maandelijks (beginnende) kunstenaars de mogelijkheid hun werk te exposeren in het Café.

Het programma is te vinden via: www.hartlooper.nl/programma/vandaag/