Food Filmfestival viert jubileum

In 2015 bestaat Food Filmfestival 5 jaar! Dat wordt gevierd met een nieuwe stijl. En in plaats van een driedaags festival in Amsterdam gaan ze op reis door Nederland. Vanaf juni strijkt het festival in verschillende steden neer met een avondvullend programma van food, film en talks. Food Filmfestival On Tour biedt een podium aan bijzondere filmproducties, bespreekt de belangrijkste voedselthema’s van dit moment en geeft talentvolle, regionale chefs, de kans creatief te zijn met lokale producten.

Iedere editie van Food Filmfestival On Tour heeft een thema. Met een hoofdfilm, een talkshow en eten uit de regio krijg je de unieke mogelijkheid om je op alle fronten in het thema te verdiepen. Ontmoet de professionals uit de wereld achter de film, luister naar wetenschappers en krijg inspiratie van innovatieve ondernemers. Proef wat de regio te bieden heeft door wat lokale chefs en producenten je voorzetten: thematisch geïnspireerde gerechten en producten die de smaakpapillen prikkelen.

Food Filmfestival On Tour wordt samen met Youth Food Movement georganiseerd in nauwe samenwerking met de regionale afdelingen van de beweging.