NBF netwerkborrel op woensdag 29 april – Highlights technologiebeurs NAB

Op woensdag 29 april 2015 is het weer tijd voor een nieuwe NBF netwerkborrel in De Kring. Let op: wegens Koningsdag wordt de avond eenmalig verschoven van de vaste maandag- naar de woensdagavond. Tijdens deze netwerkborrel zullen de highlights van de NAB worden gepresenteerd, de grootste technologiebeurs ter wereld.

De NAB in Las Vegas is dé toonaangevende technologiebeurs met de focus op media, film en entertainment, waar elk jaar de nieuwste technieken en producten van vooraanstaande bedrijven worden gepresenteerd. De beurs vindt dit jaar plaats van 11 tot 16 april, dus is momenteel in volle gang. Wat er tijdens de netwerkborrel gepresenteerd wordt is dus vers van de pers. Welke merken komen dit jaar met nieuwe camera’s, welke spannende ontwikkelingen kunnen we verwachten op het gebied van postproductie en welk beeldformaat wordt de nieuwe norm? Kom erachter tijdens de NBF netwerkborrel! Aanmelden kan via Eventbrite.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op maandag 27 april binnen te zijn.

Programma
17:30 – 18:30   inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in de bar van De Kring

Wat NBF netwerkborrel  Highlights technologiebeurs NAB
Wanneer
Woensdag 29 april 2015
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-op-woensdag-29-april-highlights-technologiebeurs-nab-16561493874. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.