NBF netwerkborrel op woensdag 29 april – Highlights technologiebeurs NAB: High Dynamic Range

Op woensdag 29 april 2015 is het weer tijd voor een nieuwe NBF netwerkborrel in De Kring. Het programma van de netwerkborrel draait om de highlights van de NAB, de grootste technologiebeurs ter wereld die plaatsvond van 11 tot 16 april in Las Vegas. Guy Molin zal in een uitgebreide presentatie de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen die op de beurs zijn gepresenteerd uit de doeken doen.

Een tipje van de sluier: Sony, Arri, Canon en Dolby zijn de voorlopers voor een grotere kleurdiepte en meer nits (helderheid). ACES 1.0 is nu nagenoeg overal geïntegreerd, en Blackmagic kondigt twee nieuwe 4.6 K camera’s aan. Meer weten? Toegang is gratis en aanmelden kan via Eventbrite.

Let op: wegens Koningsdag wordt de avond eenmalig verschoven van de vaste maandag- naar de woensdagavond.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op maandag 27 april binnen te zijn.

Programma
17:30 – 18:30   inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in de bar van De Kring

Wat NBF netwerkborrel  Highlights technologiebeurs NAB: High Dynamic Range
Wanneer
Woensdag 29 april 2015
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-op-woensdag-29-april-highlights-technologiebeurs-nab-16561493874. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.