KLIK! 2015 call for entries

KLIK! Amsterdam Animation Festival is geopend voor inzendingen! KLIK! accepteert films voor de volgende categorieën: Best Animated Short, Best Animated Student Short, Best Commissioned Animation, Best Animated Documentary, en Best Animated Music Video. Wanneer jouw film daarvoor in aanmerking komt, doe je ook mee in de categorieën Best Political Short en Best Animated Short From an Emerging Country. En vergeet niet de eer en eeuwige roem van de Audience Award of de Kids Audience Award!

 

Je kunt je werk online insturen tot 1 juli 2015. Dus wacht niet te lang en blaas KLIK! omver met jouw geanimeerde juweeltjes! Je vindt het inschrijfformulier en de voorwaarden op http://www.klikamsterdam.nl/about/callforentries.

 

Op de hoogte blijven van het festival? Schrijf je dan in voor de KLIK! nieuwsbrief of volg KLIK! op Facebook en Twitter. Ga voor meer informatie naar de KLIK! website.

 

Over KLIK!

Het KLIK! Amsterdam Animation Festival is een jaarlijks terugkerende viering van animatie in al haar verschijningsvormen. KLIK! geeft een podium aan animatie in de breedste zin van het woord en vertoont speelfilms, korte films, commercials, videospellen en installaties. Met het festival in Amsterdam deelt KLIK! haar passie voor en kennis van kwalitatief hoogwaardige en prikkelende animatie met een breed publiek. Op het festival zijn de beste en nieuwste animaties te zien, vergezeld door een aanbod van masterclasses, themaprogramma’s, feestjes en activiteiten. De achtste festivaleditie vindt plaats van 27 oktober – 1 november 2015 in EYE, Amsterdam.