NBF netwerkborrel op maandag 30 maart – Exclusieve preview Go Short festival met Q&A Mees Peijnenburg

Op maandag 30 maart 2015 is het alweer tijd voor de volgende NBF netwerkborrel! Deze editie zal er een speciale selectie van het Go Short International Short Film Festival worden vertoond, met toelichting van directeur Kirsten Ruber en een Q&A met aanstormend regietalent Mees Peijnenburg. Wil je alvast in de stemming komen voor het festival en enkele pareltjes van het festival zien, kom dan vooral langs in de Kring!

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen
Van 8 tot en met 12 april staat Nijmegen in het teken van de internationale korte film. Op Go Short komen zowel filmliefhebbers als een grote delegatie binnen- en buitenlandse filmprofessionals bij elkaar. Uit meer dan 2900 inzendingen selecteerde Go Short de beste 300 Europese films van het afgelopen jaar. Al deze films komen in aanmerking voor de Go Short Awards. Naast het competitieprogramma biedt het festival ook dit jaar een focus op filmmaker Gunhild Enger (Noorwegen), films uit de Baltische Staten en het thema Generation I. Filmmaker Yann Gonzalez (Frankrijk) is als special guest aanwezig. Zijn inspiratieprogramma wordt vertoond op 16 mm.

Voor professionals zijn er verschillende workshops en lezingen. De NBF werkt  dit jaar voor de vijfde keer samen met Go Short en organiseert op vrijdag 10 april, tijdens het festival, een inspirerende Industry Day. Filmprofessionals kunnen zich nog steeds aanmelden voor de dag via dit formulier https://goshort.filmchief.com/request-accreditation/industry. NBF leden kunnen met 50% korting een kaartje kopen voor de Industry Day! Het complete festivalprogramma vind je op www.goshort.nl. Ook kun je via de website kaarten kopen.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 27 maart binnen te zijn.

Programma
17:30 – 18:30   inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in de bar van Club Up

Wat NBF netwerkborrel  Exclusieve preview Go Short festival
Wanneer
Maandag 30 maart 2015
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-op-maandag-30-maart-exclusieve-preview-go-short-festival-16215319457. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.