Dave Schram deelt ervaringen bij Shortcutz Amsterdam

Producent en regisseur Dave Schram zal op dinsdag 24 maart 20.00 uur te gast zijn bij de wekelijkse sessie van Shortcutz. Schram brak als producent door met de Oscar genomineerde film Daens geregisseerd door Stijn Coninx. Daarnaast produceerde hij bekende films als De Tasjesdief, Kruimeltje, Pietje Bell en de boekverfilmingen van Carry Slee waaronder Afblijven, Pijnstillers en de internationaal bekroonde film Spijt!.

Schram is naast producent ook als regisseur werkzaam. Zo regisseerde hij films als Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser, Razend en Spijt!. Daarnaast is hij een van de oprichters van de productiemaatschappij Shooting Star.

Naast het gesprek met Schram zullen er zoals gewoonlijk ook weer korte films van opkomende filmmakers worden vertoond. Op dinsdag 24 maart zijn dat de films:

. ‘Follow Through’ van Liz el Saadany
. ‘Moth’ van Tess Löwenhardt

Het evenement maakt deel uit van de reguliere sessies die Shortcutz Amsterdam organiseert, waarbij beginnende en ervaren filmmakers hun films laten zien en in direct contact met het publiek treden.

De sessies vinden elke dinsdag om 20.00 uur in De Kring plaats en zijn voor iedereen gratis toegankelijk (ook voor niet-leden van De Kring).

Voor meer informatie: http://www.facebook.com/ShortcutzAmsterdam

Bron: Shortcutz Amsterdam