Guido van Gennep speciale gast bij Shortcutz Amsterdam

Eén van Nederlands beste DOP’s, Guido van Gennep, zal op dinsdag 17 maart 20.00 uur te gast zijn bij Shortcutz Amsterdam. Van Gennep begon als regisseur, maar heeft zich sinds 2001 voornamelijk gericht op zijn werkzaamheden als Director of Photography. Zo werkte hij als DOP aan onder meer de films: The Domino Effect, Lucia de B, Suskind, Sint en Oorlogswinter.

Op dinsdag 17 maart, zal hij vertellen waarom hij zich sinds 2001 heeft gericht op de functie van Director of Photography. Ook gaat hij in op zijn toekomstplannen. Naast het gesprek met van Gennep zullen er zoals gewoonlijk ook weer korte films van opkomende filmmakers worden vertoond. Op dinsdag 17 maart zijn dat de films:

– ‘Balls’ van Janne Schmidt
– ‘The Ideal Man’ van Marc Eikelenboom

Het evenement maakt deel uit van de reguliere sessies die Shortcutz Amsterdam organiseert, waarbij beginnende en ervaren filmmakers hun films laten zien en in direct contact met het publiek treden. De sessies hebben elke dinsdag om 20.00 uur plaats in De Kring en zijn gratis toegankelijk voor iedereen (ook niet-leden van De Kring).

Voor meer informatie: http://www.facebook.com/ShortcutzAmsterdam

Bron: Shortcutz Amsterdam