Nederlandse Emmy-winnaars op bezoek bij Shortcutz Amsterdam

De Nederlandse Emmy-winnaars Steven Wouterlood en Joram Willink zullen op dinsdag 10 maart 20.00 uur te gast zijn bij Shortcutz Amsterdam.

Hun film Alles Mag kreeg eind februari de prestigieuze prijs uitgereikt tijdens de internationale Emmy Kids Awards in New York. De film won in de categorie beste televisiefilm/korte serie.

In de film Alles Mag, droomt de 11-jarige Tygo er van om bij de majorettes te gaan. Naast het winnen van de Emmy award won de film eerder al awards in Toronto, Tokio en Oberhausen. Daarnaast was de film bij het Nederlands Film Festival genomineerd voor een Gouden Kalf.

Naast het gesprek met Steven Wouterlood en Joram Willink zullen er zoals gewoonlijk ook weer korte films van opkomende filmmakers worden vertoond. Op dinsdag 10 maart zijn dat de films:

. ‘Symphony of a Life Cycle’ van Roman de Rijk & Florian de Rijk
. ‘Interval’ van Nico van den Brink

Het evenement maakt deel uit van de reguliere sessies die Shortcutz Amsterdam organiseert, waarbij beginnende en ervaren filmmakers hun films laten zien en in direct contact met het publiek treden.

De sessies hebben elke dinsdag om 20.00 uur plaats in De Kring en zijn gratis toegankelijk voor iedereen (ook niet-leden van De Kring).

Voor meer informatie: http://www.facebook.com/ShortcutzAmsterdam

Bron: Shortcutz Amsterdam