NBF netwerkborrel op maandag 16 maart – Digitale distributie: Hoe werkt financiering en produceren voor nieuwe digitale platformen als Netflix?

Op maandag 16 maart 2015 vindt er weer een NBF netwerkborrel plaats. Dit keer met het thema ‘Digitale distributie: Hoe werkt financiering en produceren voor nieuwe digitale platformen als Netflix?’.

Sinds enkele jaren is het mogelijk om films en series te kijken die exclusief gemaakt zijn voor digitale kanalen zoals Netflix en, binnenkort, Amazon. In Nederland zijn er de initiatieven van Cinetree en Videoland, die met een serie komt die alleen via hun eigen video-on-demand te zien zal zijn.

Tijdens deze avond zullen verschillende sprekers hun kennis delen en antwoorden geven op allerlei vragen. Hoe werken deze grensoverschrijdende initiatieven en waar zoeken deze bedrijven naar? Wat zijn de voordelen om op deze manier films en series te maken en hoe zit de financiering in elkaar? En wat verandert er voor producenten met deze manier van werken?

De sprekers worden snel bekend gemaakt, hou onze website in de gaten!

Wil je dus meer weten over financiering voor nieuwe digitale platformen? Kom dan vooral langs op deze NBF netwerkborrel en neem al je collega’s mee, want de avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 13 maart binnen te zijn.

Programma
17:30 – 18:30   inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00   inloop programma
20:00 – 21:30   programma in Club Up
21:30 – 23:00   borrelen in de bar van Club Up

Wat NBF netwerkborrel  Digitale distributie: Hoe financier je voor nieuwe digitale platformen zoals Netflix?
Wanneer
Maandag 16 maart 2015
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.