Voor leden: korting bij het Holland Animation Film Festival

Leden van de NBF krijgen op vertoon van hun ledenpas korting bij het Holland Animation Film Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 18 tot en met 22 maart in Utrecht.

De kortingsregeling voor de pashouders zal als volgt zijn: €1,= korting op een regulier kaartje (€8,- in plaats van €9,-). Voor de masterclass van Shaun the Sheep is de korting € 1,50 : Reguliere toegang is € 12,50 en voor pashouders € 11,=. De sprekers van de masterclass zijn de makers Mark Burton en Richard Starzack.

Holland Animation Film Festival 2015
Van 18 t/m 22 maart 2015 laat de achttiende editie (en dertigste verjaardag!) van het Holland Animation Film Festival Utrecht weer bruisen. HAFF betekent vijf dagen genieten van animatiefilms: van hilarische cartoons tot baanbrekende videoclips, bijzondere installaties en kunstfilms. Het is allemaal te zien op het grootste internationale animatiefilmfestival van Nederland. Er zijn meer dan 400 lange en korte films, installaties, games en strips, competities, speciale programma’s en presentaties en talkshows. Bekijk de toonaangevende en eigenzinnige selecties voor de (internationale) competities en de sneak previews van grote publieksfilms en je bent meteen helemaal bij! Het HAFF is bij uitstek de plek om onverwachte en verrassende animaties te zien en de makers te ontmoeten.

Speciale aandacht is er dit jaar voor lange animatiefilms uit Nederland en het festivalthema animatie en sport in het kader van de start van de beroemde Tour de France in Utrecht in juli 2015 en er is een tentoonstelling met installaties op het snijvlak van beeldende kunst en animatie.

Kloppend hart van het festival is in het Louis Hartlooper Complex (Tolsteegbrug) in Utrecht. Kijk voor programma en kaartverkoop op www.haff.nl/nl.

Bron: HAFF