Hollywoodacteur Carel Struycken deelt ervaringen bij Shortcutz Amsterdam

De Nederlandse Hollywoodacteur Carel Struycken zal op dinsdag 24 februari 20.00 uur de speciale gast zijn bij de wekelijkse sessie van Shortcutz. Struycken geniet zijn bekendheid vooral door zijn letterlijk grote rollen in films als Twin Peaks, Star Trek: The Next Generation en The Adams Family.

Na zijn afstuderen aan de Nederlandse Filmacademie besloot hij de stap naar Los Angeles te maken, waar hij in 1978 op straat ontdekt werd als acteur. Naast deze gebeurtenis, zal hij het voornamelijk hebben over zijn ervaringen in Hollywood tot dusver.

Mocht je er deze avond niet persoonlijk bij kunnen zijn, hoef je toch niets te missen. Op de website www.acteursspot.nl is het gesprek met Carel Struycken namelijk live te volgen.

Naast het gesprek met Struycken zullen er zoals gewoonlijk ook weer korte films van opkomende filmmakers worden vertoond. Op dinsdag 24 februari zijn dat de films:

. ‘Under the clouds of Desert Dreams’ van Olfa Ben Ali
. ‘Sleepover’ van Jelle Tigchelaar

Het evenement maakt deel uit van de reguliere sessies die Shortcutz Amsterdam organiseert, waarbij beginnende en ervaren filmmakers hun films laten zien en in direct contact met het publiek treden.

De sessies hebben elke dinsdag om 8 uur in De Kring plaats en zijn gratis toegankelijk voor iedereen (ook niet-leden van De Kring).

Voor meer informatie: http://www.facebook.com/ShortcutzAmsterdam

Bron: Shortcutz Amsterdam