Herinnering deadline inzenden scenario’s Het Schrijfpaleis

Voor Het Schrijfpaleis van 23 maart 2015 in EYE, kunnen nog scenario’s ingeleverd worden.Er worden scenes uit twee scripts gelezen door een gerenommeerde cast en onder leiding van de ‘regisseur van de avond’ NICOLE VAN KILSDONK

De feedback zal worden gegeven door de panelleden MARINA BLOK (NTR) & KATJA DRAAIJER (BALDR FILM). De presentatie is in handen van BODIL DE LA PARRA. Mocht je script niet geselecteerd worden om te lezen, dan heb je kans dat je scenario een analyse krijgt van onze vaste script-editor MIKE VAN DIEM.

 

Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Indien mogelijk het hele script of in ieder geval een synopsis plus een selectie van een aantal scenes (minimaal 10 pagina’s). Graag met vermelding van je telefoonnummer en emailadres op het voorblad van het scenario.

 

Kaarten zijn te koop aan de kassa van EYE @ €5,- of online te bestellen via www.eyefilm.nl

 

We hopen je op 23 maart te mogen begroeten in EYE.

 

Hartelijke groet,

Het Schrijfpaleisteam