Voor NBF-leden: uitnodiging DDG Avond 9 februari: Film & Psychoanalyse – Caché

Met veel plezier nodigt de DDG de leden van de NBF uit voor onze DDG Avond die op maandag 9 februari plaats zal vinden in Het Ketelhuis. Deze keer verzorgt psychoanalyticus Michel van Veen de inleiding en nabespreking van de film Caché. Deze speelfilm uit 2005  is geschreven en geregisseerd door Michael Haneke. Voor Caché ontving Haneke op het Filmfestival van Cannes de prijs voor Beste Regie.

Korte inhoud:
Georges is een bekende televisiepresentator. Op een dag ontvangt hij een videocassette met beelden van zijn huis en familie. Er volgen meer cassettes en dreigende tekeningen. De politie kan weinig doen. Het gezin voelt zich bedreigd, en Georges gaat zelf op zoek naar de afzender.

Caché gaat over verborgen blijven en ontdekken. De film gaat dan ook over persoonlijke drama’s die voor het publiek voelbaar zijn. Met in de hoofdrollen: Daniel Auteuil en Juliette Binoche.

Kom naar deze interessante en leerzame avond. Het zal je zeker handvatten bieden voor het schrijven van je regievisie. Uiteraard is er weer ruimte voor debat en discussie.

Ontmoet je collega’s bij het aanschuifdiner:
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig eten in Het Ketelhuis. Doe mee aan het aanschuifdiner. Je hebt al een dagschotel voor 12,00 euro (bestellen en betalen in Het Ketelhuis op het moment zelf). Je kunt zien wat er die dag op het menu staat via: http://www.ketelhuis.nl/eten-drinken-bij-de-ketelkeuken.

Interesse om naar deze DDG Avond te komen? Meld je komst dan hier aan en als je je kaartje reserveert laat ons dan ook even weten of je komt eten.

Kijk hier naar de trailer van Caché.

DDG Avond: maandag 9 februari
Aanschuifdiner: 18.00 – 20.00 uur
Aanvang filmvertoning: 20.00 uur
Locatie: Het Ketelhuis, Amsterdam

We hopen jullie te zien!
Met vriendelijke groet,
Bestuur & Bureau DDG