Speciale screening MICHIEL DE RUYTER voor professionals met Q&A met Roel Reiné

De NBF organiseert op dinsdagmiddag 3 februari 2015 een exclusieve screening van MICHIEL DE RUYTER met een uitgebreide Q&A met regisseur en DOP Roel Reiné. De screening is bedoeld voor professionals uit de film-, tv- en nieuwe mediabranche.

Klik hier voor een synopsis en trailer van de film

Roel Reiné (Eindhoven, 1969) is de regisseur én Director of Photography van MICHIEL DE RUYTER. Na enkele speelfilms in Nederland waaronder de met een Gouden Kalf voor Beste Regie bekroonde actiefilm The Delivery verhuist hij in 2005 naar Los Angeles. In de laatste acht jaar heeft hij voor de grote studio’s veertien Amerikaanse speelfilms geregisseerd met veel internationale sterren. Zijn meest recente titels als regisseur zijn Man With the Iron Fists 2 (met RZA), Seal Team Eight (met Tom Sizemore), Dead in Tombstone (met Mickey Rourke), Scorpion King: Battle for Redemption (met Ron Perlman en Billy Zane) en de twee Death Race-sequels (met Sean Bean en Ving Rhames). Meer informatie over Roel Reiné kunt u vinden op www.roelreine.com.

Programma
13:00 uur zaal open
13:30 uur begin film
15:45 uur begin Q&A
17:00 uur einde

Wat: exclusieve screening MICHIEL DE RUYTER met Q&A met Roel Reiné 
Wanneer:
dinsdag 3 februari 2015
Waar: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 13, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie: film-, tv- en mediaprofessionals
Toegang: Gratis voor NBF-leden, €6,- voor niet-leden

Aanmelding
Aanmelden kan via deze link van Eventbrite met de toegangscode MDR2015NBF. Niet-leden kunnen na aanmelding het ticket (€6,-) op de dag van de vertoning afrekenen bij de kassa van Het Ketelhuis.