Het Schrijfpaleis 23 maart 2015

Na drie Schrijfpaleizen en een uitstapje naar Oostende, is het alweer tijd voor Schrijfpaleisnummer 4! Deze vindt plaats op maandagavond 23 maart om 20:00 in EYE Amsterdam.

Afgelopen Schrijfpaleis van 12 januari werd voor het eerst gepresenteerd door Bodil de la Parra. Ze deed dat met verve. Ook hebben we afscheid genomen van onze coördinator Gitta Kruisbrink. Zij wordt opgevolgd door Manu Hartsuyker. De opzet van het Schrijfpaleis is vanaf dit jaar iets anders: er worden twee scripts gelezen, zodat er meer tijd is voor het lezen van de scripts en voor feedback door de panelleden. Natuurlijk blijven de scripts gelezen worden door een gerenommeerde cast onder leiding vaneen ervaren ‘regisseur van de avond’.

Ook heb je kans dat jouw script een analyse krijgt van onze vaste script-editor Mike vanDiem. Opsturen dus!

Deadline voor inzenden is zondag 22 februari. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk) of in ieder geval een synopsis en een selectie van 10 pagina’s. Graag met vermelding van je telefoonnummer en e-mailadres op het voorblad van het scenario. We hopen je op 23 maart te mogen begroeten in EYE.

Hartelijke groet,
Het Schrijfpaleisteam