Gratis studentlidmaatschap

Studenten die ingeschreven zijn bij een fulltime audiovisuele opleiding van minimaal HBO-niveau en die recht hebben op studiefinanciering kunnen tijdens hun studieperiode gratis lid worden. Na de studie is er de mogelijkheid om tot 2 jaar na afstuderen lid te blijven voor €30,- per jaar.

Studenten die zich aanmelden als NBF-lid kunnen gebruik maken van dezelfde voordelen als reguliere leden. Hieronder vind je meer informatie over de voorwaarden en wat precies de voordelen zijn voor studenten in de praktijk.

Het NBF Servicebureau
De NBF opereert vanuit haar kantoor aan het Rokin in Amsterdam. Dit kantoor is fulltime bezet door Nienke en Roddia en dient als servicebureau voor haar leden. Heb je vragen over contracten, auteursrecht of financiën? Of zoek je contactgegevens van iemand uit de film- en tv sector? Het NBF servicebureau kan je verder helpen of hierin bemiddelen door je in contact te brengen met andere mensen uit ons brede netwerk van film- en tv professionals.

Voordelen voor studenten
De NBF biedt vele kortingen en acties aan die je kunnen helpen bij de ontwikkeling van je professionele status in de mediawereld. Voor de meeste acties heb je de ledenpas nodig. Deze kun je gratis aanvragen door een digitale pasfoto van jezelf te sturen naar nbf@nbf.nl.

Voorwaarden
•    Het gratis studentenlidmaatschap is alleen beschikbaar voor studenten die ingeschreven zijn bij een fulltime audiovisuele opleiding van minimaal HBO-niveau en die recht hebben op studiefinanciering;
•    Om je in te kunnen schrijven als gratis studentlid dien je een bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling te overleggen, dit bewijs kun je uploaden in het aanmeldingsformulier of sturen naar nbf@nbf.nl;
•    Het gratis lidmaatschap geldt alleen voor de periode dat je als student ingeschreven staat en hier een bewijs van kan overleggen. Na de studie is er de mogelijkheid om tot 2 jaar na afstuderen lid te blijven voor €30,- per jaar.
•    Het gratis lidmaatschap wordt automatisch beëindigd als je geen bewijs van inschrijving voor het nieuwe studiejaar toestuurt.
•    Om gebruik te kunnen maken van de kortingen en acties, is het aan te raden om een ledenpas aan te vragen. Je kunt je digitale pasfoto uploaden in het aanmeldingsformulier sturen naar nbf@nbf.nl;
•   Als gratis studentlid heb je geen recht op een welkomstcadeau;
•   Voor de gratis studentleden gelden dezelfde voorwaarden en reglementen als voor reguliere leden. Deze worden in de bevestiging toegestuurd en zijn ook te vinden op de website: https://www.nbf.nl/wp-content/uploads/2011/03/Algemene-Voorwaarden.pdf

Contactgegevens NBF-bureau:
Telefoon: 020-6646588 (doorgaans bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30)
E-mail: nbf@nbf.nl

Aanmeldformulier gratis studentlidmaatschap

[contact-form 6 “Aanmelding studentenlidmaatschap studiejaar 2012-2013”]