Oproep inzenden Nu of Nooit! Animatie

Fantastisch mooi idee voor cultureel divers jeugddrama met een lengte van 25’ voor 8-12 jarigen? Teams van animatie-regisseurs, scenaristen en concept artists die ieder minimaal één (korte) film hebben gerealiseerd kunnen hun plan inzenden. Makers van verschillende culturele achtergronden worden uitdrukkelijk uitgenodigd deel te nemen. Ervaren producenten kunnen aanvragen voor ontwikkeling indienen zonder omroep. Lees meer

Het Mediafonds, Zapp en het Filmfonds presenteren Nu of Nooit! Animatie, een stimuleringsproject voor de ontwikkeling en realisering van cultureel divers jeugddrama met een lengte van 25’ voor de oudste doelgroep van Zapp (8-12 jaar). Deze vierde editie van Nu of Nooit! is geheel gericht op de ontwikkeling en productie van narratieve animatie projecten.

Er kan gebruik worden gemaakt van alle beschikbare technieken, evenals een mengvorm van animatie en live action (waarvan minimaal de helft animatie dient te zijn). Onveranderd wordt ook nu gezocht naar toegankelijke, filmische en op originele wijze vertelde verhalen, die geworteld zijn in de hedendaagse, multiculturele samenleving.