Inschrijving Lokale Omroep Awards geopend

De inschrijving voor de Lokale Omroep Awards 2015 is van start gegaan. Er zijn awards te winnen in de categorieën: Radioprogramma, Televisieprogramma, Nieuws en Actualiteiten, Crossmediaal gebruik en Presentatietalent.

Iedere inzending dingt mee naar de titel Lokale Omroep Award. Insturen kan tot 1 maart. In iedere categorie is een prijs van 1000 euro te winnen. Daarnaast wordt iedere inzending beoordeeld door een deskundige jury en voorzien van een rapport met adviezen en tips.

De juryvoorzitter van De Lokale Omroep Awards 2015 is Toine van Peperstraten (presentator FOX  tv en VARA radio). Voor het onderdeel Programma’s jureren Bart Jan Cune (NOS op 3), Astrid de Jong (radiopresentator), Timo Kamst (opleidingscoördinator 3FM), Jeroen Overbeek (presentator NOS Journaal) en Liesbeth Staats (journalist, o.a. Brandpunt).

Het onderdeel De Lokale Omroep van het Jaar wordt gejureerd door Mezen Dannawi (NPO, Strategie en Beleid), Sieb Kroeske (docent Radiomanagement Hogeschool InHolland), Frits Lintmeijer (Adviseur strategie, organisatie, communicatie, politiek), Jan Westerhof (Directeur Audio NPO) en Aart de Haan (WOS Media).

Bron: OLON/Villamedia