Het Schrijfpaleis 12 januari 2014

Na een feestelijk en succesvol Schrijfpaleis op 3 november jl. waarbij  afscheid is genomen van de vaste presentator Moniek Kramer, is hier alweer de oproep voor het volgende Schrijfpaleis dat plaatsvindt op 12 januari 2015 in EYE.

De opzet van dit Schrijfpaleis wordt iets anders: er worden twee scripts gelezen, zodat er meer tijd is voor het lezen van de scripts en voor feedback door de panelleden. Natuurlijk blijven de scripts gelezen worden door een gerenommeerde cast onder leiding van een ervaren ‘regisseur van de avond’ en dat is deze keer Ineke Houtman. Ook heb je kans dat jouw script een analyse krijgt van onze vaste script-editor Mike van Diem.

Opsturen dus! Deadline voor inzenden is woensdag 14 december 2014. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk) of in ieder geval een synopsis en een selectie van 10 pagina’s. Graag met vermelding van je telefoonnummer en emailadres op het voorblad van het scenario.

We hopen je in het nieuwe jaar op 12 januari te mogen begroeten in EYE. Hartelijke groet,Het Schrijfpaleisteam